Memorial day

I går var det Memorial day her og vi alle hadde fri:) Min energiske roommate bestemte at vi skulle komme oss ut på en dagstur så hun vekte meg opp tidlig om morgenen og fikk meg opp. Jeg trenger virkelig noen som henne, jeg er alt for glad til å sove.. Det ble meg, Andrea, Alex og Ying som tok turen som hadde første stopp i den lille byen rett etter Golden Gate bridge, Sausolito. Der gikk vi langs kystlinjen og jeg og Andrea ble bedre kjent med en papegøye. Så tok vi turen videre til Muir woods der vi fikk se redwood. De kan bli så utrolig høye! De som var der var ikke så brede som de som er 1 time nord for SF. En dag skal vi ta turen dit også. Men det var veldig deilig å være ute i naturen igjen! Og så var det litt artig at det var på nesten samme sted som jeg og familien var. Vi kjørte i alle fall forbi det da vi første kvelden i SF prøvde å finne et sted å overnatte og havnet tilslutt langt oppe på et fjell midt inni granskogen (eller det var vel redwoods, men det ble liksom feil i den typiske norske setnigen) men uansett.. Etter en god tur i Muir woods vi tok turen til Stinson beach. Ikke at det akkurat var badevær.. Kald vind og overskyet. Men sanden var varm så vi la oss ned på tepper og sovnet:) Deilig å høre på bølgeskvulp og halvsove. Må nesten gjøre det oftere:P

Så kom tirsdagen og arbeidsdag igjen. Rolig start, men i morgen begynner den virkelige ideutviklingen for ett av prosjektene så da er det bare å pøse ut med ideer og konsepter. Håper jeg klarer  å bidra en del.

På fredag reiser jeg ned til LA igjen for å besøke vennene mine. Fikk jo ikke sett dem mye mens jeg bodde der så jeg får prøve å se dem litt i sommer. I helgen skal vi jentene ha en skikkelig Sex in the City fest i good LA style;) Det blir bare utolig artig. Morsomt å gjøre en fest til noe mer enn å bare sitte der.

Forresten på lørdagen var vi ute på en salsa club inne i SF. Det var bare utrolig artig! Det var live band og her ber faktisk gutter opp jenter (eller skal vi si menn og kvinner..). Og de var så utrolig flinke mange av dem! Jeg følte meg som en total idiot de første 5 dansene. Har jo ikke akkurat danset mye salsa før, bare tatt et nybegynnerkurs for ørt og førti år siden. Og det hjalp ikke akkurat på prestasjonen når Andrea begynner å legge ut om at jeg er en danseinstruktør… Hun glemte å nevne at det var i en totalt annen dans, pluss at det betyr ikke at jeg er noe av en danseekspert! Jeg har jo tross alt ikke fått danset skikkelig på ett par år. Men artig hadde jeg det i alle fall:) Etter noen ganger ute på dansegulvet kom trinnene mer og mer inn og hadde det ikke vært for gnagsårene og blemmene hadde jeg holdt på hele natten. Skal så absolutt dit igjen i alle fall:) Og da med dansesko på beina.

Har hver kveld planer om å skrive om roadtripen vi hadde, men i mellom tiden så har jeg lagt ut bilder på facebook for de som har det. Og dere som ikke har kommet dere så langt til å lage en side der.. gjør det!:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: